Nieuwe Zaanse Schans Card biedt veel voordeel

Vanaf 24 maart 2016 is de nieuwe Zaanse Schans Card te koop. Met deze kaart geniet u voordelig van de Zaanse Schans. Voor slechts €15,00 (kinderen €10,00) kunt u een dag lang bij alle musea op de Schans gratis naar binnen. Ook krijgt u aantrekkelijke kortingen: in souvenir- en museumwinkels, bij horeca, bij musea in de buurt van de Zaanse Schans en op demonstraties van Oudhollandse ambachten. Ook krijgt u korting op het parkeertarief. De Card is bij een bezoek aan twee musea al ruim terugverdiend!

ZSC 2016

 

De Zaanse Schans Card koopt u op de Zaanse Schans, in het informatiecentrum bij de hoofdingang en in het Museum Zaanse Tijd bij de ingang op de Kalverringdijk.

Dit is wat u krijgt:

– Gratis toegang tot Museum Zaanse Tijd

– Gratis toegang tot Zaans Museum, inclusief het Verkade Paviljoen

– Gratis toegang tot Wevershuis en Kuiperij

– Gratis toegang tot molen naar keuze, extra molens 50% korting. U kunt kiezen uit: verfmolen De Kat, houtzaagmolen Het Jonge Schaap of oliemolen De Zoeker.

– 30% korting op toegang tot Honig Breethuis en Molenmuseum

– 10% korting in souvenirwinkels en bij horecalocaties (bij besteding vanaf € 10,00)

– 33% korting op parkeren van uw auto bij Zaanse Schans 

 

Het Wevershuis en de Kuiperij zijn twee nieuwe attracties op de Schans, waar u leven en werken in de Zaanstreek van 150 jaar geleden kunt beleven. En de vertrouwde attracties zijn gebleven. Het ambacht van de klokkenmaker en de geschiedenis van de Tijd zijn te zien in het Museum Zaanse Tijd. De molens draaien en maken allerlei producten, de klompenmaker en de tinnegieter zijn actief en de natuur is ouderwets dichtbij…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.